Prečo sa zapojiť do Hugday?


 Už desiaty rok oslavujeme moc jednoduchého gesta – objatia. Naši dobrovoľníci, huggeri, majú v rukách moc, ktorá môže vplývať na masy. Cez hrejivé objatia šíria pocit spolupatričnosti, lásky, radosti a pochopenia. 26.6.2024, v stredu, vbehneme znova do ulíc miest. Budeme odovzdávať kúsok dobrej energie okolo nás a ty toho môžeš byť súčasťou!

Zapojenie sa do akcie Hugday môže mať hlboký a pozitívny dopad na osobnú pohodu a na spoločnosť ako celok. Mám pre teba niekoľko dôvodov, prečo by si mal byť súčasťou jubilejného 10. ročníka Hugday:

1.     Stávaš sa emocionálnou podporou

Objatie má silnú moc na emocionálnu stránku osobnosti. Fyzický kontakt, ako je objatie, uvoľňuje hormóny šťastia. Endorfíny a oxytocín. Tie zmierňujú stres, zvyšujú pocit pokoja a šťastia. Zapojením sa do Hugday prispievaš k podpore emocionálneho blaha nielen sebe, ale aj ostatným.

2.     Zbúraš bariéry

Objímanie je univerzálny jazyk lásky a porozumenia. Prekonáva jazykové bariéry, a sociálne rozdiely. Spája ľudí na hlbšej úrovni. Keď sa zapojíš do Hugday, vyjadruješ tým svoju otvorenosť a empatiu voči druhým. Posilňuješ vzťahmi vo svojom okolí, so svojím mestom.

3.     Podporuješ mentálne zdravie

Čoraz viac ľudí sa potýka s problémami ohľadne duševného zdravia. Zúfalstvo, úzkosť a depresia sú bežnými výzvami. Ak nie ty sám, tak tvoje okolie sa s nimi určite stretli. Objatie je jedným z jednoduchých spôsobov, ako preukázať podporu a zmierniť pocit osamelosti a izolácie.

4.     Vyjdeš zo svojej komfortnej zóny

Ponúknuť objatie niekomu neznámemu môže pôsobiť ako maličkosť. Pre mnohých z nás, to ale môže byť výzva. Akcia Hugday je ideálna príležitosť na prekonanie strachu. Prekroč svoje hranice. Posilni si sebavedomie. Daj svetu najavo svoju odvahu a otvorenosť.

5.     Zvýšiš povedomie o dôležitosti dotyku

V dnešnej uponáhľanej a digitálnej dobe sa fyzický dotyk často stráca. Zapojením sa do Hugday môžete pomôcť zvýšiť povedomie o dôležitosti dotyku a fyzickej blízkosti vo vzťahoch. Inšpiruj ľudí k osobným interakciám, aby sa vyhli izolácii.

BONUS: Je to zábava !

Hugday je plný smiechu, radosti a spontánnych momentov. Zaregistruj sa do tejto akcie zažiješ príjemnú atmosféru. Spoznáš nových ľudí s podobným zameraním na šírenie dobra.

Čo potrebujem, aby som mohol byť Hugger ?

Aby si bol súčasťou tejto originálnej akcie, ktorá rozdáva počas jedného dňa viac ako 100 000 objatí, potrebuješ:

-       Mať čas 26.6.2024 (streda)

-       Byť zaregistrovaný cez tento link : https://hugday.sk/registration/hugger

-       V deň diania mať pri sebe kartón alebo papier s popisom objatie zadarmo alebo aj free hug

-       Pozitívnu energiu, ktorú cez objatia budeš môcť rozdávať ďalej

Ako si si sám prečítal/a, zapojiť sa do akcie Hugday má veľa výhod pre jednotlivcov aj pre spoločnosť ako celok. Pridaj sa k stovkám dobrovoľníkov. Zaži silu obyčajného, no mocného objatia. Prekonaj bariéry, posilni vzťahy, šír lásku a radosť vo svojom okolí. Neváhaj a zaregistruj sa teraz! Registrácia ti potrvá ani nie minútu a môžeš byť súčasťou jedinečného hnutia, ktoré mení svet k lepšiemu.

 

01.05.2024
5 min

NOVINKY ZO SVETA OBJATÍ

Newsletter pre Hug Day je skvelý spôsob, ako zostať informovaný o blížiacom sa podujatí. Najnovšie udalosti týkajúce sa Hug Day, vrátane programu, noviniek a ďalších zaujímavostí. Takže, ak sa chcete stať súčasťou tejto úžasnej iniciatívy a nechať sa unášať pozitívnou energiou objatí, prihláste sa na newsletter pre Hug Day.

CHCETE OBJAŤ NAŠE COOKIES?