Prečo zapojiť svoje mesto do Hugday-u?


Hugday, akcia plná objatí a bezplatnej lásky, už desať rokov vytvára úsmevy na tvárach ľudí. Mestá otvárajú svoje námestiam dobrovoľníkom. Tí s otvorenou náručou a hrejivým úsmevom šíria radosť, lásku. Podporujú druhých skrz objatia zadarmo. 26.6.2024, v stredu, chceme opäť šíriť pozitívnu energiu okolo nás a tvoje mesto toho môže byť súčasťou! Registráciou svojho mesta do akcie Hugday vytváraš skúsenosť, ktorá obohatí obyvateľov a miestne komunity. Mám pre teba niekoľko dôvodov, prečo by si malo tvoje mesto stať súčasťou jubilejného 10. ročníka Hugday:
1. Rozšíri pozitívnu energiu
Žijeme v uponáhľanom svete, plnom stresu a izolácie. Jednoduché objatie môže slúžiť ako balzam na dušu. Prihlásením mesta do Hugday dáš dávku radosti a optimizmu do ulíc. Vyčaruješ ľudom vo svojom meste krajší deň!
2. Posilní komunitu
Objatie je jednoduchý, ale silný symbol spolupatričnosti. Hugday spája ľudí bez ohľadu na vek, pohlavie, či sociálne postavenie. Zapoj svoje mesto do Hugday-u. Vytvoríš tak väčší pocit jednoty. Pomôžeš tým budovať silnejšiu a súdržnejšiu komunitu.
3. Podporí zdravie občanov
Viaceré štúdie preukázali, že objatie znižujú stres, úzkosť a krvný tlak. Naopak, zvyšujú hladinu oxytocínu, hormónu šťastia. Posilňujú imunitný systém. Dopraj svojmu mestu liečivé objatia.
4. Podporí dobrovoľníctvo
Hugday je skvelá príležitosť pre občanov a miestnu samosprávu zapojiť sa do aktivity plnej lásky a pozitívnej energie. Zvýši sa tak povedomie o pomoci druhým. Táto akcia môže motivovať ľudí k dobrovoľníctvu aj po jej ukončení. Čím sa podporí ich zapojenie do rôznych dobrovoľníckych aktivít, ktoré napomáhajú zlepšiť život v tvojom meste.
5. Vytvorí spomienky
Akcie ako Hugday často zanechávajú trvalý dojem na ľudí. Objímanie môže byť pre mnohých ľudí silným zážitkom, ktorý im zostane v pamäti na dlhú dobu. Neukráť svoje mesto o túto príležitosť. Môžeš vytvoriť spoločnú spomienku, ktorá spája.
BONUS: Je to zdarma !
Za registráciu svojho mesta do akcie Hugday neplatíš nič. Naším cieľom je šíriť čo najviac pozitivity, lásky, podpory kde to len ide! Taktiež chceme zvýšiť povedomie o význame dotyku (objatia) a inšpirovať viac miest/ľudí k dobročinnosti a dobrovoľníctvu.

Ako môžem prihlásiť svoje mesto ?
Na našom webe prejdeš do sekcie "registrácia" a vyplníš povinné údaje. A už len čakáš na schválenie. Tvoje mesto bude viditeľné na našej mapke, pre všetkých potencionálnych huggerov. Po schválení mesta sa môžeš prihlásiť ako lokálny koordinátor.


Čo obnáša byť lokálnym koordinátorom ?
Ako lokálny koordinátor sa naučíš zorganizovať vlastné podujatie. Naučíme ťa ako osloviť
dobrovoľníkov, pracovať s ich motiváciou, ako podujatie lákavo odprezentovať, vybaviť
potrebné povolenia alebo ako komunikovať s médiami a viesť svoj vlastný tím. Po ukončení
akcie, každý koordinátor získa certifikát o úspešnosti realizácií podujatia.

Pridaj svoje mesto k oslave 10. ročník Hugday! Zapojením sa do Hugdayu prinesieš do ulíc
radosť, posilníš komunitu a podporíš zdravie a súdržnosť medzi obyvateľmi. Zároveň dáš
príležitosť dobrovoľníkom a vytvoríš krásne spomienky na tento výnimočný deň. Neváhaj a zaregistruj svoje mesto ešte dnes!

01.04.2024
5 min

NOVINKY ZO SVETA OBJATÍ

Newsletter pre Hug Day je skvelý spôsob, ako zostať informovaný o blížiacom sa podujatí. Najnovšie udalosti týkajúce sa Hug Day, vrátane programu, noviniek a ďalších zaujímavostí. Takže, ak sa chcete stať súčasťou tejto úžasnej iniciatívy a nechať sa unášať pozitívnou energiou objatí, prihláste sa na newsletter pre Hug Day.

CHCETE OBJAŤ NAŠE COOKIES?