V čom bude výnimočný Hug Day 2018?


Podaril sa nám zápis do slovenskej knihy rekordov, za jeden deň sme rozdali viac ako 100 000 objatí a Hug Day sme zorganizovali v 20 krajinách sveta. Dá sa toto ešte vôbec nejako prekonať? Ak áno, ako?

Keď sme hľadali víziu pre 7. ročník medzinárodného Dňa objatí, rozmýšľali sme nad desiatkami nápadov. Spravíme aplikáciu cez ktorú by nám dobrovoľníci mohli poslať fotky rovno z námestia? Vyzveme ľudí k tomu, aby rozdali ešte viac ako 100 000 objatí za deň? Alebo budeme vysielať celý evnet live?

No potom sme začali rozmýšľať nad tým, prečo Hug Day vôbec organizujeme. A dospeli sme k tomu, že to nie je kvôli nejakým číslam, kvôli nejakej prestíži, popularite či nejakým rekordom. Je to preto, lebo vieme, ako dokáže obyčajné objatie potešiť a povzbudiť druhých ľudí. Ako im vie zmeniť náladu v jedinej sekunde.

Máme pre teba tri špeciálne výzvy!

#1 Hug Day 2018 má svoju tému

Prvou výzvou do ktorej ťa pozývame, je žiť tému Dňa objatí. Témou 7. ročníka Hug Day je RADOSŤ, VĎAČNOSŤ a NÁDEJ. Čo to znamená? Radosť chceme rozdávať, vďačnosť chceme prejaviť našim blízkym, na ktorých nám nesmierne záleží a nádej chceme priniesť ľuďom, ktorí ju strácajú. Napríklad tým, ktorí ležia v nemocniciach, tým ktorí sú na ulici alebo tým, na ktorých často zabúdame.

#2 Najväčší počet dobrovoľníkov

Druhou výzvou tohtoročného Hug Dayu je pozvanie zostaviť čo najväčší tím dobrovoľníkov. Prečo? Pretože ak chceme priniesť objatie ľuďom, ktorým chýba, musí nás byť poriadne veľa. Len vďaka tomu dokážeme navštíviť nemocnice, mestské úrady, hospice, domovy dôchodcov, školy, škôlky či detské domovy. Tak neváhaj a napíš svojim kamošom!

#3 Súťaž o naj foto a video

Tento rok sme sa rozhodli vyhlásiť súťaž o najkrajšiu alebo ak chcete najoriginálnejšiu fotografiu a video. Zapojiť sa do tejto súťaže môže každý, kto sa zúčastní Dňa objatí 27. júna 2018 a zašle nám svoju súťažnú fotku alebo video najneskôr do konca júna. Spomedzi všetkých súťažiacich vyberieme troch víťazov, ktorí získajú oficiálne tričko Hug Day 2018, nálepky, odznaky a možnosť zúčastniť sa na našej VIP chate.

Takto vyzerá tohtoročná nádielka Hug Day 2018! Chceme spolu zažiť radosť, prejaviť ľuďom vďačnosť a priniesť im nádej. Na to potrebujeme čo najväčší tím huggerov, vďaka čomu vzniknú originálne fotky a videá, z ktorých vyberieme to naj.

Tak poďte do toho :)

02.04.2018
2 min

NOVINKY ZO SVETA OBJATÍ

Newsletter pre Hug Day je skvelý spôsob, ako zostať informovaný o blížiacom sa podujatí. Najnovšie udalosti týkajúce sa Hug Day, vrátane programu, noviniek a ďalších zaujímavostí. Takže, ak sa chcete stať súčasťou tejto úžasnej iniciatívy a nechať sa unášať pozitívnou energiou objatí, prihláste sa na newsletter pre Hug Day.

CHCETE OBJAŤ NAŠE COOKIES?